SS20 Trends

Share

Wat gaan we aandoen in de lente/zomer van 2020? 2020 staat in het teken van natuur. Maar wat bedoelen ze daar nou eigenlijk mee?

In deze blog bespreken we 3 trends die te maken hebben met het lente en zomer seizoen van 2020. Zoals ik hierboven al heb beschreven komt de natuur weer helemaal tot leven, althans, in onze kleding dan!

#1 rustgevende naturel looks

In de lente/zomer van 2020 zal gebroken wit erg populair worden. Denk aan mooi linnen, jute en biologisch katoen. Simpele kleding stukken maar oh zo mooi. Doordat de kleding voornamelijk effe is zorgt dat voor een rustige uitstraling. De prints die we terugzien in de trend van de herfst en winter van 2019/2020 worden in dit seizoen teruggebracht naar simpele vormen zoals cirkels, vierkanten en lijnen. 

#2 stedelijk groen

Bij een seizoen vol natuur hoort natuurlijk ook de kleur groen. Groene tinten. In het thema groen speelt innovatie ook een grote rol. De kleuren worden gecombineerd met technische en lichte stoffen.

#3 safe the ocean

Je hebt het vast al gehoord, het gaat niet goed met de oceaan. Daar proberen ze in dit thema aandacht aan te geven. De mode-industrie gaat meer gebruik maken van gerecycled plastic om hun impact wat ze hebben op de oceaan te verminderen. We gaan patronen en kleuren zien die je laten denken aan de zee. Licht blauwe tinten, diep donkerblauw en turquoise. Voor ons betekent dat; mooie fladderende jurken en plooiende lichtblauwe rokken. #beachvibes dus!

Zoals je leest komen de nudes weer helemaal terug! Lekker matchen met mooie sieraden en je outfit is compleet. 

De laatste trend die zeker niet te missen is, zijn de aarde tinten. Denk aan roestige, bruine tinten. Of denk aan het gevoel van een prachtige zonsondergang. Een melange van rood, oranje en fuchsie. Perfect bij een witte jeans. Wat kijken wij hier naar uit zeg! en jij? 

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment